Európai támogatások

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság épületenergetikai fejlesztése

2022. 01. 17., h - 13:39

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság projektben érintett intézményeit – Nagykátai Rendőrkapitányság és Váci Rendőrkapitányság - érintő épületenergetikai beruházások a nyílászárók korszerű szerkezetekre való cseréjét, az épületek hőszigetelését, valamint fűtéskorszerűsítését tartalmazza a hatályos 7/2006. (IV.24.) TNM rendelet követelményszintjének való megfeleléssel, törekedve az üzemeltetés energiaköltségeinek minél magasabb megtakarítására.

Budapesti Rendőr-főkapitányság épületenergetikai fejlesztése

2021. 12. 27., h - 08:24

A Budapesti Rendőr-főkapitányság projektben érintett intézményeit érintő épületenergetikai beruházások a nyílászárók korszerű szerkezetekre való cseréjét, az épületek hőszigetelését, valamint fűtéskorszerűsítését és használati meleg víz (HMV) biztosítása napenergiával fejlesztést tartalmazza a hatályos 7/2006. (IV.24.) TNM rendelet követelményszintjének való megfeleléssel, törekedve az üzemeltetés energiaköltségeinek minél magasabb megtakarítására.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztése

2021. 12. 13., h - 15:32

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Nógrád megyében hat rendőrkapitányságot fog össze. A Megyei rendőr-főkapitányság Salgótarján szívében, a 3100 Salgótarján, Rákóczi út 40. címen található. A nettó 6724 négyzetméter alapterületű ingatlanon 4 épület található, amely épületek (A, B, C, D épületek) esetében jelen pályázat keretében a homlokzati és a tetőszerkezet hőszigetelése, valamint a teljes körű nyílászárócsere, illetve a világítás teljes cseréje a tervezett.

Forenzikus technikai eszközök beszerzése

2021. 11. 08., h - 11:30

A Forenzikus technikai eszközök beszerzése című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg osztott finanszírozással a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból, a Belügyminisztérium által hazai társfinanszírozásból, valamint a Kedvezményezett el nem számolható hozzájárulásából, melyet a Belügyminisztérium biztosít.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztése

2021. 07. 27., k - 12:49

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületeinek energetikai fejlesztését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft., majd jogutódja a BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

Záhony közúti határátkelőhely fejlesztésének tervezése

2021. 04. 21., sze - 11:42

A Záhony közúti határátkelőhely fejlesztésének tervezése c. projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg osztott finanszírozással részben a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból, részben pedig a Kedvezményezett el nem számolható hozzájárulásából, melyet a Belügyminisztérium biztosít

Stabil hőkamera rendszer rekonstrukciója (I. ütem)

2021. 01. 26., k - 10:24

A Stabil hőkamera rendszer (SHR) rekonstrukciója című projekt keretében az I. ütem végrehajtását az Országos Rendőr-főkapitányság valósította meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztése a román határszakaszon

2021. 01. 26., k - 10:16

Az „Útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztése a román határszakaszon” című projekt keretében az Országos Rendőr-főkapitányság megvalósította Magyarország román határszakaszán az informatikai, útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztését a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatás terhére.

Az EES bevezetéséhez kapcsolódó fejlesztések

2020. 12. 09., sze - 12:42

Az EES bevezetéséhez kapcsolódó fejlesztések című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Kockázatelemzés, értékelés, fejlesztés

2020. 12. 03., cs - 14:10

Kockázatelemzés, értékelés, fejlesztés című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósította meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.