Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretén belül jelentős energetikai korszerűsítésen esett át a BRFK Budapest IV. kerületi Rendőrkapitánysága.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében befejeződött a Készenléti Rendőrség IX. számú épületének energetikai korszerűsítése.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 441,61 millió forint támogatási összegből korszerűsíttette a rendészeti igazgatóság, a Kertvárosi és a Gyárvárosi Rendőrőrs épületeit.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósult meg az Ózdi Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Gödöllő Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Dunakeszi Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében megvalósult a 9026 Győr, Szövetség út. 17. alatt lévő a Rendészeti Igazgatósághoz tartozó Műhelysor és az Őrzött szállás épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Ráckeve Rendőrkapitányság és Százhalombatta Rendőrőrs épületeinek teljes energetikai korszerűsítése.
Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Monor Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Cegléd Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósult meg a rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg két kapitányság és egy rendőrőrs épületének energetikai korszerűsítése.
Az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében valósult 636 db KMB iroda NTG csatlakoztatása.
Három épület műszaki átadása már megtörtént.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a három rendőrkapitányság épületén a fotovoltaikus napelemes projekt.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Ráckevei Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Monori Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Ceglédi Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében az év folyamán valósul meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 5 objektumának teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében megvalósul a 3600 Ózd, Jászi O. u. 3. alatt lévő Ózdi Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Dunakeszi Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében megvalósul a 9026 Győr, Szövetség út. 17. alatt lévő a Rendészeti Igazgatósághoz tartozó Műhelysor és az Őrzött szállás épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 4 épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Veszprémi Rendőrkapitányság épületében épületenergetikai korszerűsítés.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
355 millió forint támogatási összegből korszerűsítik a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság épületeit.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a rendőr-főkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.
Célzottan közlekedésbiztonságot javító fejlesztések – A közlekedésbiztonság növelése terén kifejtett rendőrségi tevékenység komplex fejlesztése (gyorsforgalmi úthálózaton, országos főúthálózaton, városi és egyéb úthálózaton)