Fokozott ellenőrzés Ajkán

2016. 10. 13., cs - 11:04
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket foglaltak le.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya 2016. október 10-én 6 óra 30 perctől fokozott ellenőrzést végzett az egyik ajkai fémhulladék-lerakó telep előtt. Az akciót bűnügyi, körözési, közlekedésrendészeti és közrendvédelmi célból tartották meg.

A rendőrök összesen 31 járművet ellenőriztek és 31 sofőrrel szemben alkalmaztak légalkoholmérő készüléket. Az egyenruhások egy közlekedővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot lejárt okmány miatt, valamint két fő ellen tettek szabálysértési feljelentést, mivel járművükben közbiztonságra különösen veszélyes eszközt találtak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvilági módszerekkel fenyegetőztek

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Bűnszervezetek Elleni Osztálya öt férfival szemben indított eljárást önbíráskodás bűntett miatt. Közülük ketten letartóztatásban vannak.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.