Az utolsó pillanatban érkezett az életmentő segítség

2017. 01. 11., sze - 13:43
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szabadidejét töltő körzeti megbízott azonnal az eltűnt férfi keresésére indult a fagyos éjszakában.

A szabadidejét töltő baja körzeti megbízottat egy aggódó nő kereste fel 2017. január 10-én 22 óra 40 perckor arról, hogy élettársának aznap 15 órára kellett volna hazaérkeznie a munkahelyéről, azonban nem érkezett meg.

 

A szokatlan eltűnésre és a rendkívül hideg időre tekintettel a körzeti megbízott, Kreszló Sándor r. főtörzsőrmester a saját gépkocsijával azonnal a férfi keresésére indult. Jól ismerte a tanyavilágban lakót, tudta, hol dolgozik a férfi és ismerte a hazatérési útvonalát is, így először ezeket ellenőrizte.

 

A férfi bajai munkahelyére érve az egyik fűtetlen helyiségben talált rá a keresett személyre, aki eszméletlen állapotban a hideg padlón feküdt. Életjeleit megvizsgálva tapasztalta, hogy gyengén lélegzik és nagyon rossz állapotban van. A műhelyben talált zsákokkal betakarva próbálta melegen tartani a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig, akik kórházba szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.