Kiemelt figyelem Tolnában

2017. 01. 11., sze - 13:12
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök folyamatosan ellenőrzik a segítségre szoruló fedél nélküli, valamint az egyedül élő, segítségre szoruló személyeket.

A Tolna megyei rendőrök a hideg időre való tekintettel folyamatosan ellenőrzik a települések közterületein tartózkodó fedél nélkülieket. Az intézkedések során az utcán tartózkodók ellátottságát, a nappali melegedés, az éjszakai szállás megoldottságát is figyelemmel kísérik, valamint meleg teával kínálják a fedél nélkülieket. Szükség esetén tájékoztatást adnak, vagy biztonsági intézkedést alkalmaznak.

Az ellenőrzéseket a települések külterületein is folyamatosan végrehajtják, amelyek során egyedül élő, idős, vagy egyéb okból segítségre szoruló személyeket keresnek fel. A járőrök és a körzeti megbízottak figyelemmel kísérik, hogy ezek a személyek tudnak-e megfelelően fűteni, rendelkeznek-e tüzelővel, vagy szükségük van-e segítségre.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság azt kéri az állampolgároktól, hogy amennyiben a hideg idővel veszélyeztetett személyekről szereznek tudomást, tegyenek bejelentést a rendőrség 112-es segélyhívóján.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.