Egyeztették a feladatokat

2017. 01. 11., sze - 15:13
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök és polgárőrök tartották meg koordinációs értekezletüket a napokban.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság szakemberei, az illetékességi területen működő polgárőr egyesületek képviselőivel tartották meg 2017. január 9-én soron következő koordinációs értekezletüket.

A Rendészeti Osztály és a Bűnügyi Osztály munkatársai, valamint a helyi polgárőr egyesületek tagjai a folyamatos információcsere és együttműködés érdekében havonta értékelik a város és a települések bűnügyi helyzetét, valamint a „300 x 100 Biztonság” program keretében a közrend, közbiztonság fenntartása, a lakosság szubjektív biztonságérzete növelése érdekében végrehajtott intézkedéseket. Az értekezlet során egyeztették a rendkívüli téli időjárás miatt felmerülő feladatok közös ellátását.

Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője, az elmúlt időszakban végzett kiemelkedő munkája során tanúsított helytálló magatartásáért tárgyjutalomban részesítette Nagy Attila Imrét, a Bátonyterenyei Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület tagját, mely elismerést az értekezlet keretében Jéger Róbert rendőr őrnagy rendészeti osztályvezető adott át.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.