Balesetmegelőzési kezdeményezés Somogyban

2017. 02. 21., k - 14:20
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A társszervezetek támogatásával figyelemfelhívó jelzőtáblákat helyeztek ki 5 helyszínen.

A Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Somogy Megyei Igazgatóságával, valamint Kaposvár Megyei Jogú Város Városgondnokságával közösen feltérképezték a Kaposvári járás fokozottan balesetveszélyes útszakaszait. A helyszíni bejárásokat és az egyeztetéseket követően a társszervezetek munkatársai 5 különböző helyszínre helyeztek ki figyelemfelhívó jelzőtáblákat (Kaposvár, Hegyi utca és Virág utca közötti szakasza; Kaposvár, Mező utca és Pécsi utca kereszteződése; 67-es főútvonal, magyaregresi elágazó; 610-es számú út, Kaposújlak belterülete; 6701-es számú út Juta és Várda közötti útszakasza).  

 

A kezdeményezés célja a közlekedési balesetek megelőzése. Lassabb, körültekintőbb, előrelátóbb vezetéssel megelőzhetőek a közúti tragédiák. Fontos, hogy a gépjárművezetők válasszák meg helyesen autójuk sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben!

 

Minden járművezetőnek jó utat és balesetmentes közlekedést kíván a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.