Munkaértekezlet

2017. 03. 03., p - 12:36
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az áldozatsegítés volt a fő témája a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott értekezleten.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2017. március 2-án szakmai munkafórumra hívta meg a Somogy Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztályának vezetőjét, valamint a járási hivatalok áldozatsegítő tevékenységgel foglalkozó szakügyintézőit. A munkaértekezlet témája többek közt az áldozatsegítéssel összefüggő feladatok végrehajtása, továbbá a hatásköri változásokkal kapcsolatos tájékoztatás volt. Az értekezlet alkalmával lehetőség nyílt a rendőrkapitányságok áldozatvédelmi referenseinek, valamint a járási hivatalok szakügyintézőinek a személyes kapcsolatfelvételre.

A munkaértekezlet további részében az internet veszélyeivel kapcsolatos programtervet és az azzal kapcsolatos feladatokat ismerhették meg a rendőrkapitányságok munkatársai.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.

 

Vége a féléves bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a 34 éves férfit, aki nem kezdte meg szexuális erőszak miatt kiszabott börtönbüntetésének letöltését.