Előadás három iskolában

2017. 03. 20., h - 11:44
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Iskolarendőr Karancskesziben, Etesen és Sóshartyánban tartott a diákoknak bűn- és balesetmegelőzési előadást.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság iskolarendőre 2017. március 17-én és március 18-án tartott Karancskesziben, Etesen és Sóshartyánban, a települések tanintézményeiben előadást a tanulóknak a bűnmegelőzés és a balesetek megelőzése érdekében.

A tavasz beköszöntével a gyermekek ismét kerékpárokra ülnek, egyre több időt töltenek a szabadban. Vojtkovszky Attila rendőr főtörzszászlós az általános iskolák közel nyolcvan felső tagozatos diákjának beszélt a kerékpáros közlekedés szabályairól, ismertette a KRESZ táblák jelentését és kiemelte a láthatósági mellény használatának fontosságát.
A közlekedési szabályok mellett egy másik fontos témáról, a kábítószer-fogyasztás veszélyeiről nyújtott tájékoztatást az iskolarendőr. A foglalkozásokon a diákok kérdéseket tehettek fel a rendőrségi megelőzési szakembernek és kötetlen beszélgetés formájában szereztek olyan ismereteket, melyek a biztonságukat szolgálják.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.