Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa versenykiírása

2017. 03. 20., h - 14:38
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntőre április 7-én 12 óráig lehet jelentkezni.

Az ORFK-OBB idén is meghirdeti a felmenő rendszerű Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupát. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a megyei döntőt 2017. április 12-én 11 órai kezdettel rendezi a Nemzeti Közlekedési Hatóság Nyíregyháza, Szalag utcai intézményében.

 

A versenyre jelentkezni április 7-én 12 óráig lehet a szikszait@szabolcs.police.hu e-mail címen.

 

Részvételi feltételek

 

A versenyzők három kategóriában mérik össze tudásukat:

 

1. kerékpár

2. segédmotoros kerékpár

3. személygépkocsi

 

Egy versenyző csak egy járműkategóriában indulhat! Versenyző csak középfokú oktatási intézmény (szakmunkásképző, szakközépiskola vagy gimnázium) tanulója lehet. A 2. illetve 3. kategóriában induló versenyzőnek az adott járműre érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Nem kizáró ok, ha a kerékpáros kategóriában induló versenyző rendelkezik vezetői engedéllyel. A versenyre jelentkező intézményeknek csapatot kell indítaniuk. Előzetes megegyezés alapján lehetőség van „csonka” csapattal való indulásra is.

 

Nevezési lap lent letölthető.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az éberség eredménye

A bátonyterenyei rendőrök a bejelentést követő 40 percen belül elfogták azt a 31 éves egri férfit, aki betört egy salgótarjáni ingatlan pincéjébe.

 

Vége a féléves bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a 34 éves férfit, aki nem kezdte meg szexuális erőszak miatt kiszabott börtönbüntetésének letöltését.

 

Óvatossággal a megelőzésért

A Mátrix Projekt keretében a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei ezúttal Szombathelyen hívták fel a figyelmet az online csalások elkerülésének lehetőségeire.

 

Csalások és csalódások

Az utóbbi napokban több Győr-Moson-Sopron megyei sértett az online térben történő vásárlásaik során vált csalók áldozataivá. Az eseteket a rendőrség büntetőeljárása során a Mátrix Projekt keretében vizsgálja.