Gépkocsifeltörőt fogtak az újpesti rendőrök – képekkel

2017. 04. 12., sze - 09:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök portyaszolgálatot láttak el, amikor felfigyeltek az elkövetőre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat D. Géza 28 éves budapesti lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az újpesti rendőrök 2017. április 10-én 22 óra körül a Budapest IV., Zsilip utca környékén befejezték egy korábbi bűncselekmény helyszíni szemléjét, majd portyaszolgálatra indultak a kerületben, amikor felfigyeltek egy parkoló autó mellett álló férfira. Miután D. Géza észrevette a rendőröket megpróbált elfutni előlük, de utolérték és elfogták. A férfi ruházatának átkutatásakor előkerült egy francia feliratú szivardoboz, amit korábban egy autóból lopott el.

A rendőrök visszakísérték a férfit a gépkocsihoz és megállapították, hogy D. Géza egy kővel betörte a francia felségjelzésű autó hátsó ablakát, majd átkutatta és ellopta a – nála talált – szivardobozt.

A nyomozók a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.