Balesetek Zalában

2017. 04. 21., p - 09:36
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Karmacs külterületén 2017. április 20-án 8 óra 30 perckor, a Kisfaludy utcában közlekedett egy csabrendeki férfi az általa vezetett személyautóval. A havas, esős időben a nedves úttesten a sofőr nem az időjárás és útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, és lesodródott az útról majd egy fának csapódott.  Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Gelsén 15 óra körül közlekedett egy alsórajki férfi a Kossuth utcában egy Opel típusú személyautóval, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy az útszélén álló személyautónak. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Borsfán 21 óra körül közlekedett egy bánokszentgyörgyi férfi Becsehely felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy hídfőnek ütközött, majd a jármű felborult. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.