Pályázat roma fiataloknak

2017. 04. 29., szo - 08:07
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatokkal idén újra ösztönzi a rendőri hivatás választását.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten pályázatot hirdet középfokú oktatási intézmények nappali tagozatán tanuló roma származású fiataloknak rendőrré válásuk elősegítése érdekében, valamint idén pályázatot hirdet a felsőoktatási intézmények nappali vagy levelező tagozatán, jogi, igazgatási, gazdaságtudományi, műszaki, informatikai vagy orvosi képzési területen tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére is és a rendőri pálya választásának ösztönzésére.

A pályázat elbírálásának határideje 2017. augusztus 31. A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás a 06-42/524-600/30-30-as telefonszámon kérhető.

További pályázati feltételek és hasznos információk a lent csatolt PDF dokumentumokban találhatóak.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.