Pénztárca tolvajok rendőrkézen

2017. 05. 24., sze - 16:59
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök hat órán belül elfogták a két gyanúsítottat.

Balatonfőkajár egyik vendéglátóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre 2017. április 21-én, hogy ismeretlen személy ellopta a sértett pénztárcáját, benne készpénzzel és iratokkal.

A helyszínre kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a pénztárcáját letette a pultra, és rövid időre kiment az üzlet elé. Ekkor érkezett egy férfi és egy nő fekete gépkocsival, akik fogyasztás után feltűnően gyorsan távoztak. Visszatérve vette észre, hogy eltűnt a pénztárcája.

A rendőri adatgyűjtés eredményeként még aznap beazonosítottak egy lepsényi nőt és egy férfit, akiket előállítottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgattak ki. A pénzt a két személy elköltötte, az iratokat és a pénztárcát kidobták.

A 34 éves lepsényi nő és a 46 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a balatonalmádi rendőrök befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.