Kábítószer terjesztőket és fogyasztókat fogtak

2017. 08. 12., szo - 10:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az óbudai rendőrök elfogtak öt holland és egy brit állampolgárt a Sziget Fesztiválon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. augusztus 11-én 22 óra körül a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztályával együttműködve elfogtak három holland állampolgárt, akik kábítószerrel kereskedtek.

Az intézkedés során a rendőrök közel 120 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A holland férfiakat és nőt a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A kábítószer terjesztők mellett a rendőrök elfogtak további két holland, és egy brit állampolgárt, akiknél összesen közel 72 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Ellenük kábítószerbirtoklás vétsége miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Rablás miatt hárman őrizetben

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.