Tiszaföldváron raboltak

2017. 08. 12., szo - 19:40
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták a rablás gyanúsítottjait.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. A. 26 éves és D. D. 22 éves tiszaföldvári lakosok és A. K. 18 éves cibakházi lakos ellen. A férfiak 2017. augusztus 12-én 4 óra 30 perc körül Tiszaföldvár egyik utcáján leszólítottak két férfit és az egyiktől először cigarettát, majd pénzt kértek. A sértett a kérést megtagadta, ezért bántalmazni kezdték őket, ám az egyiküknek sikerült a helyszínről kerékpárjával elmenekülni. A támadók a földre került férfitől elvették a mobiltelefonját, valamint készpénzét, majd távoztak a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és felkutatták a bűncselekmény gyanúsítottjait. A nyomozók elfogták a csoport tagjait, majd gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Füstbe ment üzlet

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.