Segítettek a balatoni vízirendőrök

2017. 09. 10., v - 09:10
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A mentések idején I. fokú viharjelzés volt érvényben.

A vízirendőrök 2017. szeptember 9-én 17 óra 15 perckor a Balatonfenyves előtti vízterületen, a parttól mintegy 600 méterre észleltek egy szörföst, aki a vízben úszva próbált meg partra jutni, miközben húzta maga után a szörfdeszkáját. A férfi a rendőröktől segítséget kért és elmondta, hogy nagyon elfáradt, ezért kimentették a vízből, majd biztonságban a partra szállították.

Szintén a Balatonfenyves előtti vízterületen, a parttól több száz méterre egy szörfös kért segítséget a fonyódi vízirendőröktől 2017. szeptember 9-én 17 óra 45 perckor. A helyszínen a férfi a rendőröknek elmondta, hogy teljesen kimerült, önerőből nem tudott visszajutni a partra, ezért a sporteszközzel együtt kiemelték a vízből, majd a partra vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.