Hírek Bács-Kiskun megyéből

2017. 09. 24., v - 08:57
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 0 óra 40 perckor őrizetbe vette T. Tamás 23 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot adott ki közmunka le nem töltése miatt.

 

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 10 óra 30 perckor őrizetbe vette a 19 éves B. Rolandot. A helyi lakos ellen a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 19 óra 20 perckor őrizetbe vett egy 31 éves jánoshalmai férfit, aki ellen a Kiskunhalasi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki lopás miatt.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 21 óra 10 perckor őrizetbe vette a 32 éves K. Jánost. A helyi férfival szemben szemben a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.