Lezárt nyomozás - emberölés Veszprém megyében

2017. 10. 12., cs - 10:22
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nemesgörzsönyi emberölés miatt folytatott nyomozást.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségen a 41 éves férj jelentette be felesége eltűnését 2017. március 4-én. A körözési eljárás során felmerült annak a lehetősége, hogy az eltűnés miatt keresett nemesgörzsönyi nő bűncselekmény áldozata lett. A nyomozás adatai szerint B. Norbert megölte feleségét 2017. március 3-án, miután szóváltásba keveredtek otthonukban.

A rendőrök 2017. március 6-án emberölés bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A 41 éves B. Norbertet - őrizetbe vételét követően - a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ellene emberölés bűntett miatt indított nyomozást a megyei rendőr-főkapitányság a napokban befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes főügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.