A tatabányai rendőrök elfogták a betörőket

2017. 10. 13., p - 15:01
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók bűncselekményekből származó tárgyakat és kábítószer gyanús anyagot is lefoglaltak.

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást előzetes letartóztatása mellett K. István turai és lopás vétség elkövetése miatt – szabadlábon hagyása mellett- K. Zsolt tatabányai lakos ellen.

A gyanú szerint K. Zsolt, 2017. október 10-én a hajnali órákban egy tatabányai családi ház udvarára bemászott. Egy tárolóban kutatást végzett, de onnan üres kézzel távozott. A rendőrök október 11-én 2 óra 30 perckor Tatabányán elfogták K. Istvánt és K. Zsoltot. A nyomozók a lakásban házkutatást tartottak, ahol több szerszámgépet, kábítószer gyanús anyagot és más bűncselekményekből származó tárgyakat foglaltak le. A két férfit a rendőrkapitányságra előállították. A kihallgatások során K. István öt lakásbetörést beismert. A két férfit őrizetbe vették, a Tatabányai Járásbíróság K. István előzetes letartóztatást október 13-án elrendelte.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.