„Megvilágosodás hete” Heves megyében

2017. 11. 04., szo - 08:13
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ellenőrzés a kerékpáros balesetek megelőzése érdekében.

A Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által szervezett „Megvilágosodás hete” elnevezésű rendezvényt 2017. november 6. és november 12. között tartják a városi rendőrkapitányságok.

A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 8-án 13 óra és 18 óra között a kapitányságon várják az érdeklődőket, valamint november 7-én és november 9-én 14 óra 30 perctől Hevesen, a Széchenyi úton és az Egri úton található üzemnél tartanak ellenőrzést a kerékpárral érkező dolgozók számára.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság 2017. november 10-én 10 órától Szihalmon, a Széchenyi István úton, 12 órától Mezőszemerén, a Faluház udvarán, 14 órától pedig a füzesabonyi Patak úton található gyárnál ellenőrzi a kerékpárral érkezőket.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai a Robert Bosch úti üzem dolgozóinak kerékpárjait fogják ellenőrizni 2017. november 9-én 14 órától. 

A gyöngyösi rendőrök 2017. november 8-án 16 óra és 19 óra között a város Fő terén várnak minden kerékpárost, valamint november 9-én 13 óra és 15 óra között a visontai erőműbe érkező dolgozókat ellenőrzik. Mindkét helyszínen a „Bike Safe” programba is megtalálható lesz.

Az Egri Rendőrkapitányság egyenruhásai várnak minden érdeklődőt 2017. november 7-én 14 óra és 17 óra között az egri Gárdonyi Géza téren. Az itt megjelent kerékpárosok kétkerekűit a rendőrök átvizsgálják. A bűnmegelőzési érdekeket is szem előtt tartva a kampány keretében lehetőség lesz a kerékpárok „Bike Safe” programba történő regisztrálására.

Valamennyi megyei helyszínen azok a kerékpárosok, akik nem rendelkeznek megfelelő világító berendezéssel, a városi baleset-megelőzési bizottságok ellátják a szükséges eszközökkel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.

 

Vége a féléves bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a 34 éves férfit, aki nem kezdte meg szexuális erőszak miatt kiszabott börtönbüntetésének letöltését.

 

Óvatossággal a megelőzésért

A Mátrix Projekt keretében a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei ezúttal Szombathelyen hívták fel a figyelmet az online csalások elkerülésének lehetőségeire.