Darabokban a lopott X6

2014. 05. 09., p - 09:07
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Részeire szétszerelt személyautót rejtett a mikrobusz raktere Nagylakon.

Kilépésre jelentkezett egy román honosságú kisteherautó sofőrje 2014. május 7-én 12 óra 30 perckor a Nagylaki Határátkelőhelyen. A Csongrád megyei rendőrök ellenőrzés alá vonták a mikrobuszt, amelynek rakterében egy BMW X6 típusú személyautót találtak darabjaira szétszerelve. A román állampolgárságú sofőr elmondta az egyenruhásoknak, hogy Olaszországból hozta az alkatrészeket és Romániába szállította volna. Az adattári ellenőrzés során kiderült, hogy a BMW-t eltulajdonították, azt az olasz hatóságok körözik. A lopott kocsit a rendőrök lefoglalták. Az ügyben a további eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság Schengeni Kapcsolattartási Központja folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Óvatossággal a megelőzésért

A Mátrix Projekt keretében a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei ezúttal Szombathelyen hívták fel a figyelmet az online csalások elkerülésének lehetőségeire.

 

Csalások és csalódások

Az utóbbi napokban több Győr-Moson-Sopron megyei sértett az online térben történő vásárlásaik során vált csalók áldozataivá. Az eseteket a rendőrség büntetőeljárása során a Mátrix Projekt keretében vizsgálja.

 

Csokiért keresték a tojásokat

A bűnmegelőzési szakemberek a Mátrix Projekt keretében ajándékokkal díjazták a helyesen válaszolókat Kaposváron.

 

Alkalom szüli…

Egy szekszárdi rendelőből lopott el egy mobiltelefont és több ezer forintot az az asszony, akit a gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.