Hírek Vas megyéből

2017. 11. 11., szo - 08:45
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A megyeszékhelyen, az Óperint utcából állítottak elő munkatársaink egy 25 éves ölbői lakost, mivel a férfi szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit. A bántalmazót kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink Szombathelyen. Az intézkedés során kiderült, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, továbbá az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A 36 éves G. Szabolcsot előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás, valamint büntetőeljárás is indult.

Előállították a rendőrök annak a járműnek a vezetőjét, aki Gersekarát térségében személygépkocsijával letért az útról és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódva állt meg, majd a balesetet követően távozott a helyszínről. Munkatársaink a helyszín közelében fogták el a 41 éves vasvári férfit. K. Lászlóval szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Vasvári Rendőrkapitányság a szabálysértési eljárás mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indított.

Egy személygépkocsival közlekedő kemenessömjéni lakost állítottak meg a sárvári rendőrök. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a férfit előállították és vele szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.