Gépkocsifeltörőt fogtak a józsefvárosi rendőrök

2017. 11. 15., sze - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a nyomozók azt a férfit, aki feltört egy parkoló autót, és ellopta a benne lévő tabletet. Az elkövető a gyanúsítotti kihallgatásakor további két gépkocsifeltörést is beismert.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves budapesti J. István 2017. november 10-én 16 óra 50 perc körül Budapest VIII., Nap utcában betörte egy parkoló autó ablakát, és ellopta a benne lévő tabletet, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján beazonosították az elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A józsefvárosi Térfigyelő Központ munkatársai 2017. november 13-án észlelték, hogy a Kőris utcában tartózkodik a férfi, akit a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták, majd előállították.

A rendőrök J. Istvánt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során két korábbi gépkocsifeltörést is beismert, amit szintén Józsefvárosban követett el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.