Időben érkező segítség

2017. 11. 15., sze - 08:13
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Már eszméletlen állapotban volt az abádszalóki férfi. A körzeti megbízott időben érkezett.

Segélyhívás érkezett a rendőrség Tevékenységi-irányítási Központjába 2017. november 14-én 18 óra körül. A bejelentés szerint egy abádszalóki családi házban egy férfi öngyilkosságot akart elkövetni oly módon, hogy a gázpalackot kinyitotta.

Illés Tibor rendőr törzsőrmester, Tiszabura település körzeti megbízottja pár perc alatt a helyszínre érkezett. Az épületből fény nem szűrődött ki, a köszönésre válasz nem érkezett. A körzeti megbízott ekkor bement a nyitott bejárati ajtón keresztül a házba, ahol – a lehetséges gázszivárgás miatt – zseblámpával világítva nézte át sorban a helyiségeket. Az egyik szobába belépve erős gázszagot érzett, majd az ajtó mögött, a nyitott gáztűzhelynél eszméletlen állapotban megpillantott egy férfit.

A rendőr ekkor elzárta a gázpalackot, majd a férfit hónalja alatt megfogva kihúzta az utcára. Az addig eszméletlen férfi a friss levegőn valamelyest magához tért és kérdésre azt mondta, hogy nincs az épületben senki. A törzsőrmester ettől függetlenül visszamentem a lakásba és miközben megkezdte a szobák szellőztetését, minden helyiséget átnézett, de nem talált senkit.

Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a 42 éves abádszalóki lakost.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.