Taxiban hagyta a hegedűt

2017. 12. 07., cs - 16:09
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Eltűnt a nagy értékű hangszer. A budapesti taxis elhajtott az autójában lévő hegedűvel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága 01070/3629/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy norvég férfi tett feljelentést a rendőrségen 2017. november 30-án hajnalban, mert egy taxiban hagyta a 3 millió forint értékű hegedűjét. A külföldi állampolgár egy budapesti vendéglátóhelyen szórakozott, majd  1 óra 30 perckor taxit hívott, amivel egy Király utcai büféhez vitette magát. Amikor kiszállt, arra kérte a sofőrt, hogy várja meg, azonban a taxis elhajtott a hátsó ülésen lévő 380 éves hangszerrel.

A 34 éves norvég fiatalember azt nem tudta megmondani a rendőröknek, hogy melyik taxitársaság kocsijába ült be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága  kéri, hogy aki a képen látható hegedűt felismeri, esetleg megvételre ajánlották fel neki, vagy bármit tud a bűncselekménnyel kapcsolatban a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.