„Biztonságban, egészségben”

2017. 12. 08., p - 12:28
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa tartott előadást 2017. december 7-én a kaposvári Szigetvári utcai nyugdíjas klub tagjainak.

Az előadás keretében az adventi ünnepi időszakra vonatkozó alapvető vagyonbiztonsági szabályok betartásának fontosságáról esett szó. Az előadó felhívta a szépkorúak figyelmét a nagy tömegben történő vásárlások veszélyeire, továbbá a tömegközlekedési eszközökön szükséges biztonsági előírások és tanácsok betartására. Szó esett az internetes vásárlásokról, valamint a trükkös lopások megelőzéséről. A program részeként a Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa is előadást tartott a témában.

A tematikus rendezvény jövő évi megszervezésének és végrehajtásának érdekében a bűnmegelőzési szakemberek a Somogy Megyei Nyugdíjas Szövetség elnökségi ülésén is részt vettek, amin ismét célul tűzték ki az idősebb korosztály széles körű preventív jellegű tájékoztatását a következő évben is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.