Rablás Drágszélen

2017. 12. 14., cs - 19:46
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Öt nappal később jelentették be a rablást, a kalocsai rendőrök három óra alatt fogták el a gyanúsítottakat.

A Kalocsai Rendőrkapitányságra 2017. december 14-én 7 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy öt nappal korábban egy drágszéli nőt otthonában leütöttek, és a házából különböző értéktárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen elkövető 2017. december 9-én 5 óra körül behatolt egy drágszéli családi házba, ahol a haza érkező sértettet arcon ütötte, aminek hatására a nő elvesztette az eszméletét, az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. A sértett 7 óra 30 perckor tért magához, és ekkor vette észre, hogy az ismeretlen tettes a lakásból műszaki cikkeket, kozmetikumokat, ruhaneműket és készpénzt tulajdonított el.

A kalocsai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány óra alatt beazonosították a feltételezett elkövetőket, egy 15 éves drágszéli fiút és egy 14 éves lányt. A két fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók 10 óra 30 perckor őrizetbe vették a fiút és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A lány az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.