VII. SZIRENA

2017. 12. 15., p - 11:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Ózdi Rendőrkapitányság hetedik alkalommal rendezte meg bűn- és baleset-megelőzési napját.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több rendőrkapitányságon – köztük 2008-tól Ózdon is – már több éve jó eredménnyel működik az „Egy iskola egy rendőr” elnevezésű program, amelynek alapvető célja az iskolások balesetmentes közlekedésének elősegítése, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők megszüntetése és a rendőrséggel való jó kapcsolat kialakítása.

Az immár hetedik alkalommal megtartott rendezvénynek 2017. december 14-én az Ózdi Művelődési Intézmények Színházterme adott otthont, ahol mintegy 500 fő diák volt jelen.

Az ifjúság a nap folyamán „VII. SZIRENA, avagy ismét szolgálatban az iskola rendőre napján” címmel több „életképet” tekinthetett meg a színházban. A látott szituációkat szakemberek értékelték. Ezt követően interaktív formában hasznos bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat kaptak a fiatalok az áldozattá válásuk elkerülése érdekében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.