Elismerés a Magyar Autóklubtól

2017. 12. 31., v - 11:24
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság két munkatársa kapott ajándékot a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezetétől.

A több éves hagyománynak megfelelően a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete 2017. december 31-én 10 órakor Zalaegerszegen, a Dísz téren köszönte meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság érintett állományának a közlekedés biztonsága érdekében kifejtett tevékenységét.

A tárgyjutalmat az idei évben is az a két egyenruhás kapta, akik az év során a legeredményesebbnek bizonyultak saját szakterületükön. Az autóklub képviselői ajándékcsomagot adtak át a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelőjének, Tóth Judit rendőr főtörzsőrmesternek és közrendvédelmi járőrének, Glavanovics Norbert rendőr főtörzsőrmesternek.

 

A rendőrök lelkiismeretes munkavégzésükkel, kiemelkedő szakmai hozzáértésükkel és jó teljesítményükkel érdemelték ki az elismerést.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.