Rá akart ijeszteni ismerősére

2018. 01. 03., sze - 07:46
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A polgári férfi egy veszekedésnek akart véget vetni. A hajdú-bihari rendőrök életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást G. Norberttel szemben.

A 30 éves férfi 2017. január 15-én 0 óra 30 perc körül két barátjánál italozott Tiszagyulaházán. A három férfi szórakozása vitáig fajult, amely során G. Norbert meg akarta ijeszteni az ismerősét úgy, hogy egy kést a férfi lábai közé szúrt. A gyanúsított elvétette a szúrást és társa combját sebesítette meg. A 36 éves sértettet súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A rendőrök a helyszínen elfogták a polgári férfit, akit előállítottak a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. G. Norbert beismerő vallomást tett.

A nyomozók a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – az igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatott nyomozást 2017. december 27-én befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.