Közlekedési balesetek Tolnában

2018. 01. 03., sze - 09:29
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az elmúlt 24 órában hat baleset helyszínén intézkedtek.

Tolna megye útjain az elmúlt 24 órában hat rendőri intézkedést igénylő közlekedési baleset történt. Személyi sérülés egyik esetben se történt, de az anyagi kár jelentős.

Bonyhádon az egyik utcában 2018. január 3-án 5 óra 40 perckor egy személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett járművével, ezért a fagyos úton megcsúszott, majd elvesztette az irányítást a jármű felett és az útról lesodródott. A személygépkocsi az út szélén álló jelzőtáblának, valamint kerítésnek ütközött és megrongálódott. A baleset során senki nem sérült meg, viszont a járműben anyagi kár keletkezett.

A közlekedési balesetek egyik fő oka továbbra is a járművek sebességének helytelen megválasztása. Nem elég betartani a sebességkorlátozásokat, az is fontos, hogy a járművezetők az út- és látásviszonyoknak megfelelően közlekedjenek. Számolni kell azzal, hogy például hajnalban lefagyhatnak az utak. Ilyenkor a megszokott vezetési technika nem megfelelő.

A balesetek megelőzésének leghatékonyabb módja, ha mindenki fokozott óvatossággal közlekedik és a közlekedés résztvevői betartják a szabályokat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Füstbe ment üzlet

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.