Hírek Vas megyéből

2018. 01. 11., cs - 08:38
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további kettő, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. január 10-én, Szombathelyen. Egy 52 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Rohonci úton, amikor az egyik gyalogos-átkelőhelyen elsodort egy nőt. A gyalogos az ütközés következtében az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedett az a kerékpáros is, akit egy autó sodort el 2018. január 10-én, Sárvár külterületén. Egy 20 éves csényei lakos személygépkocsival közlekedett Ikervár felől Sárvár irányába, a 8701-es számú úton, amikor haladása során elsodort egy biciklist. A Sárvári Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A gyalogosok és a kerékpárosok a közúti közlekedés legvédtelenebb és legsérülékenyebb résztvevői, ezért kérjük az úton lévőket, hogy tanúsítsanak fokozott odafigyelést egymás iránt!

A rendőrök 2018. január 10-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 33 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően a megyeszékhelyen előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit. A tettlegesség következtében a sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A nyomozók Sz. Szilárdot gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyert több mint egy milliót vagy mégse…

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról 1,1 millió forint ígéretével több mint 5 millió forintot vett le egy álbankár. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

13 éves lányt molesztált

A rendőrök őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 28 éves baranyajenői férfit.

 

Őrizetben egy ózdi kristály-díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az ózdi férfit, aki új pszichoaktív anyagot árult vevőkörének, köztük fiatalkorúaknak is.

 

A kompolti dílerek őrizetben

A Füzesabonyi nyomozók öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt.