Kábítószert termesztett, őrizetbe vették

2018. 01. 13., szo - 10:38
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök 68 tő, különböző fejlettségű cannabis növényt találtak egy ecseri ingatlan fészerében és pincéjében.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított P. Attila 33 éves budapesti lakos ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a kábítószer termesztéséhez szükséges öntöző-világító rendszerrel ellátott ecseri ingatlan fészerében és pincéjében termesztett kábítószert, ahol a nyomozók 68 tő, különböző fejlettségű cannabis növényt találtak és foglaltak le 2018. január 12-én.

P. Attilát a helyszínen elfogták, majd budapesti lakcímén is házkutatást tartottak, ahol kábítószergyanús növényi származékot, digitális mérleget és örlőeszközt foglaltak le.

A férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, vele szemben a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Specialista

A szolnoki rendőrök elfogták azt a 26 éves helyi férfit, aki kétkerekűekre szakosodott, és városszerte többet is ellopott az elmúlt időben.

 

Eltűnt Kiss Dominik

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.