Megrontotta barátnőjét

2013. 07. 20., szo - 08:56
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárta a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a nyomozást, amelyet megrontás bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A zalaegerszegi kórház orvosa jelentette be a rendőrségen, hogy az egyik ellátásra jelentkező gyerekkorú lány terhes. A gyanú szerint egy 14 éves fiú és 14 éves lány szexuális kapcsolatot létesített egymással. Kihallgatásakor mindkét gyermek édesanyja elmondta a nyomozóknak, hogy a gyerekek 2012 tavaszában ismerkedtek meg és a szülők sem tudtak arról, hogy a fiataloknak volt egymással szexuális kapcsolata. A szülők elmondták azt is, hogy korábban a gyerekeket felvilágosították egy nemkívánatos terhesség kockázatairól.    

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösüléssel elkövetett megrontás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a 15 éves B. Á. zalaegerszegi fiatallal szemben az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.