Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa versenykiírása

2017. 03. 20., h - 14:38
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntőre április 7-én 12 óráig lehet jelentkezni.

Az ORFK-OBB idén is meghirdeti a felmenő rendszerű Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupát. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a megyei döntőt 2017. április 12-én 11 órai kezdettel rendezi a Nemzeti Közlekedési Hatóság Nyíregyháza, Szalag utcai intézményében.

 

A versenyre jelentkezni április 7-én 12 óráig lehet a szikszait@szabolcs.police.hu e-mail címen.

 

Részvételi feltételek

 

A versenyzők három kategóriában mérik össze tudásukat:

 

1. kerékpár

2. segédmotoros kerékpár

3. személygépkocsi

 

Egy versenyző csak egy járműkategóriában indulhat! Versenyző csak középfokú oktatási intézmény (szakmunkásképző, szakközépiskola vagy gimnázium) tanulója lehet. A 2. illetve 3. kategóriában induló versenyzőnek az adott járműre érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Nem kizáró ok, ha a kerékpáros kategóriában induló versenyző rendelkezik vezetői engedéllyel. A versenyre jelentkező intézményeknek csapatot kell indítaniuk. Előzetes megegyezés alapján lehetőség van „csonka” csapattal való indulásra is.

 

Nevezési lap lent letölthető.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Együttműködnek

A nyaralók, pihenni vágyók, strandolók biztonsága érdekében kötöttek együttműködési megállapodást Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

 

 

 

 

Még meleg volt a motor, amikor elfogták a társaságot

A BRFK Gépjármű Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói elfogták azt a két gépkocsitolvajt, akik Zuglóból elloptak egy Fordot. A lopást követően az autó útja egy Mogyoródi telephelyre vezetett, ahol a házkutatáskor a nyomozók egy másik ugyanolyan típusú járművet, és több kétes eredetű alkatrészt is lefoglaltak, valamint elfogták az orgazdát is.

 

A partról loptak

A siófoki rendőrök elfogtak két dunaújvárosi lakost, akik a parton őrizetlenül hagyott táskákat loptak.