Közlekedj szabályosan nyáron is!

2017. 06. 17., szo - 09:25
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Interaktív beszélgetésen vehettek részt és kerékpáros ügyességi pályán gyakorolhattak a mátraszelei diákok.
 

A mátraszelei Gárdonyi Géza Általános Iskolában a napokban megrendezett „Egészségnap” keretében Vojtkovszky Attila rendőr főtörzszászlós, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság baleset-megelőzési titkára is előadást tartott a gyerekeknek. A szakember a tanintézet 24 alsó tagozatos diákjával beszélgetett a nyári szünidő veszélyeiről. A főtörzszászlós ismertette a gyermekek részére a kerékpár kötelező tartozékait és felhívta a figyelmüket a biztonságos közlekedésre. Kiemelte a gyalogos és kerékpáros közlekedés helyes formáit, a betartandó szabályokat. Ismertette a gyerekek részére a közlekedésben kerülendő és követendő példákat. A gyerekek az ügyességi pályán felmérhették kerékpáros gyakorlati tudásukat.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Cégektől csaltak ki pénzt

Nem létező eszközöket, gépeket kínáltak kedvező áron eladásra, így csalt ki országszerte cégektől nagyobb összegeket három férfi és egy nő. A Békés megyei rendőrök Szegeden fogták el őket.

 

Díjkitűzés: 200.000 forint a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 06010/2967/2017. bűnügyi számon nyomoz rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

 

Lopás miatt keressük őket

A rendőrök keresik azt a férfit és társát, akik egy rákospalotai dohányboltból több, mint százezer forint készpénzt loptak el.

 

A balesetek megelőzése a cél

A balmazújvárosi rendőrök a balesetek megelőzése érdekében továbbra is fokozottan ellenőrzik a járművezetőket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Baracska térségében két gépjármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába forgalomkorlátozás van érvényben. Torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Erős a forgalom Röszkén

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak két órát kell várakozniuk.