Közlekedj szabályosan nyáron is!

2017. 06. 17., szo - 09:25
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Interaktív beszélgetésen vehettek részt és kerékpáros ügyességi pályán gyakorolhattak a mátraszelei diákok.
 

A mátraszelei Gárdonyi Géza Általános Iskolában a napokban megrendezett „Egészségnap” keretében Vojtkovszky Attila rendőr főtörzszászlós, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság baleset-megelőzési titkára is előadást tartott a gyerekeknek. A szakember a tanintézet 24 alsó tagozatos diákjával beszélgetett a nyári szünidő veszélyeiről. A főtörzszászlós ismertette a gyermekek részére a kerékpár kötelező tartozékait és felhívta a figyelmüket a biztonságos közlekedésre. Kiemelte a gyalogos és kerékpáros közlekedés helyes formáit, a betartandó szabályokat. Ismertette a gyerekek részére a közlekedésben kerülendő és követendő példákat. A gyerekek az ügyességi pályán felmérhették kerékpáros gyakorlati tudásukat.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt körözték

A magyar rendőrök egy lopás miatt körözött férfit elfogtak, valamint egy személyautót lefoglaltak a Nagylak Közúti Határátkelőhelyen.

 

Új pszichoaktív anyag a motortérben

Új pszichoaktív anyagot rejtett annak az autónak a motortere, amelyet a 47-es számú főúton ellenőriztek a békés megyei rendőrök. Az autó vezetőjét őrizetbe vették.