Közlekedj szabályosan nyáron is!

2017. 06. 17., szo - 09:25
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Interaktív beszélgetésen vehettek részt és kerékpáros ügyességi pályán gyakorolhattak a mátraszelei diákok.

A mátraszelei Gárdonyi Géza Általános Iskolában a napokban megrendezett „Egészségnap” keretében Vojtkovszky Attila rendőr főtörzszászlós, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság baleset-megelőzési titkára is előadást tartott a gyerekeknek. A szakember a tanintézet 24 alsó tagozatos diákjával beszélgetett a nyári szünidő veszélyeiről. A főtörzszászlós ismertette a gyermekek részére a kerékpár kötelező tartozékait és felhívta a figyelmüket a biztonságos közlekedésre. Kiemelte a gyalogos és kerékpáros közlekedés helyes formáit, a betartandó szabályokat. Ismertette a gyerekek részére a közlekedésben kerülendő és követendő példákat. A gyerekek az ügyességi pályán felmérhették kerékpáros gyakorlati tudásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Tiszalökön

Az egyenruhások a rendezvény ideje alatt kötetlen beszélgetések során felhívták a gyerekek figyelmét a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedésre.

 

Lopott, csalt, garázdálkodott

Békéscsabán és Szegeden történt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen.

 

Lopás miatt keressük

Az angyalföldi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Színesfémet lopott

Éppen egy komlói telephelyről lopott alumínium lemezeket egy férfi, amikor összetalálkozott a tulajdonossal.