„Ne te légy a következő!”

2014. 12. 28., v - 10:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök figyelemfelhívó táblák kihelyezésével a szabályok betartására hívják fel a járművezetők figyelmét.

Az ország több pontjához hasonlóan a Pest megyei utak mellé is figyelemfelhívó táblák  kerültek ki az elmúlt időszakban.

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának kezdeményezésére - a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Dabasi Üzemmérnökségének hathatós közreműködésével – a 4606. számú úton a gyorshajtás veszélyeire figyelmeztető tábla hívja fel az autósok figyelmét a megengedett legnagyobb sebesség betartására. Az elmúlt időszakban az út két kilométeres szakaszán több, úgynevezett pályaelhagyásos baleset történt, melyek oka – a lefolytatott rendőrségi vizsgálat alapján – a gyorshajtás volt.

A figyelmeztető táblák kihelyezésének célja a balesetek megelőzése és a közlekedők figyelmének felhívása a szabályok be nem tartásából eredő veszélyekre. A rendőrség, így a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság célja is ezzel a balesetek számának csökkentése.

Kérjük, vezessenek óvatosan! Balesetmentes közlekedést kíván a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.