KRESZ-FESZT Bács-Kiskun megyében

2014. 10. 01., sze - 15:08
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagy sikerrel tartották meg Kecskeméten a KRESZ-FESZT elnevezésű közlekedésbiztonsági, prevenciós programot.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság hosszú évek óta szeptember hónapban indítja tradicionális tanévkezdeti kampányát. Az iskola rendőre program megyénkben 104 településen, 154 intézményben 123 iskola rendőr részvételével folyik ebben a tanévben is.

 

A tanévkezdeti kampány záró eseményeként 2014. szeptember 30-án 12 óra 30 perc és 16 óra 30 perc közötti időben, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon, valamint az OBI Áruház parkolójában;  a Kiskun-Next Szolgáltató Kft, a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ cégcsoporthoz tartozó Kunság Volán ZRt, az OBI Retail Hungary Kft. közreműködésével közösen rendezte meg a KRESZ-FESZT elnevezésű közlekedésbiztonsági, prevenciós programot.

 

A rendezvényt Arató László rendőr alezredes megyei rendőrfőkapitány helyettes (rendészeti) nyitotta meg, majd a „Hírös Hetek” bábcsoport közlekedésbiztonsági bábprodukciót mutatott be. A gyerekek különböző programokon vettek részt: kerékpáros ügyességi verseny, mobil KRESZ-pályás foglalkozás, bűn- és baleset-megelőzési ismereti tesztek, foglalkoztató játékok, színezők. A programon résztvevő gyerekeket diák igazolvány tartóval ajándékozták meg.

A Kecskeméten megtartott KRESZ-FESZT rendezvényen 9 általános iskolai osztályból 250 gyermek vett részt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.