Bűnmegelőzés a DKV járatain

2016. 12. 12., h - 10:47
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Az adventi időszakban Debrecenben az autóbuszok, trolibuszok, villamosok monitorain bűnmegelőzési üzenetekkel figyelmeztetnek a rendőrök.

„Ne feledje: alkalom szüli a tolvajt!” ilyen és ehhez hasonló, figyelemfelhívó rövid üzenetekből készült bűnmegelőzési anyagokat láthatnak a DKV járatain utazók Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által készített anyagok célja, hogy egyszerű, de közérthető képi és szöveges tartalommal figyelmeztesse a közösségi közlekedést igénybe vevőket arra, hogy figyeljenek értékeikre és ne hagyják magukat megtéveszteni.

A bűnmegelőzés érdekében, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. támogatásával az utasok 2016. december 7-től az autóbuszok, trolibuszok és villamosok TFT-monitorain láthatják az üzeneteket.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.