„Házhoz megyünk” Balatonlellén is

2017. 07. 10., h - 13:40
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében útjára indított bűnmegelőzési program 2017. július 11-én Balatonlellén folytatódik.

Balatonlellén, a Napfény Strandfürdőn felállított információs ponton 2017. július 11-én 10 óra és 12 óra között várják a rendőrség munkatársai az érdeklődőket. A szakemberek különböző témakörökben - vagyonvédelem, áldozatvédelem, internetbiztonság, családon belüli erőszak, drogprevenció - nyújtanak felvilágosítást az állampolgárok számára. A helyszínen lehetőség lesz ingyenes „Bike Safe” kerékpár-regisztrációra is. 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anyagi káros baleset az M5-ös autópályán

Két gépjármű ütközött az M5-ös autópályán a szatymazi pihenő közelében, ezért a határ felé vezető oldalon csak a haladó sáv járható. Személyi sérülés nem történt.

 

Körözött Range Rover Csanádpalotán

A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Advent idején is biztonságban

Az ünnepek és az adventi készülődés idején is fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait.

 

Körözött „bajai lakos”

Megtalálták a körözött férfi budapesti lakhelyét a bajai nyomozók, akik végül egy akció során az utcán fogták el D. Lászlót.