„Házhoz megyünk” Gyöngyösön

2017. 04. 21., p - 08:22
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Tanácsot kérhet a bűnmegelőzési szakemberektől.

A korábbi évek pozitív eredményei alapján 2017-ben is folytatódik a rendőrség „Házhoz megyünk” bűnmegelőzési programja, melynek célja, hogy a résztvevők első kézből, szakemberektől kapjanak bűnmegelőzési tanácsokat.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 25. és április 28. között minden nap 13 órától 15 óráig várják a program iránt érdeklődőket a helyi plázában. 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.