Tanévzáró a zalai Kis utcában

2017. 06. 09., p - 15:53
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Változatos programokkal várták a rendőrök a kis nebulókat, hogy a szünidő is a biztonság jegyében teljen.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rendhagyó tanévzáró ünnepséget rendeztek 2017. június 9-én Zalaegerszegen, a Kis utcában. A rendezvényen a baleset- és bűnmegelőzési fal további nyolc festménye is átadásra került, segítve ezzel a szabálykövető magatartás betartását. A festmények készítésében részt vett tanulóknak  Dr. Farkas Tibor rendőr alezredes – a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vezetője – ajándékot adott át. A délelőtt folyamán lehetőség adódott kerékpárok ingyenes regisztrációjára a „Bike Safe”programon belül, kerékpáros ügyességi pálya kipróbálására, valamint aszfaltrajzolásra is. Természetesen a szórakoztató programok mellett a rendőrség munkatársai felhívták a figyelmet a nyár veszélyeire, hogy az apróságok se váljanak bűncselekmény áldozataivá, valamint a "Sulimoped" program is napirenden volt.

Bűn- és balesetmentes szünidőt kíván a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.