Zuglóba „mentek házhoz” a fővárosi rendőrök

2017. 06. 16., p - 11:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Újabb állomásához érkezett a fővárosban az országos „Házhoz megyünk!” program.

Ezúttal Zuglóban, egy Fogarasi úti hipermarket parkolójában állították fel a „Házhoz megyünk!” bűnmegelőzési program sátrát. A vagyonvédelmi tanácsokon kívül, áldozatvédelmi, családon belüli erőszak, internetbiztonság és drog-prevenciós témában kaphattak tanácsokat azok, akik 2017. június 15-én ellátogattak ide.  Azok  akik részt vettek a rendezvényen, ezeken az információkon felül különféle tájékoztatókkal és apró ajándékokkal gazdagodtak, továbbá a kerékpárral érkezők, itt  ingyenesen regisztrálhattak a „BikeSafe” program keretében.

A „Házhoz megyünk!” program része volt tovább, a  2017. június 06-án a XIV. kerület Zuglói Önkormányzat épületében dr. Váradi Attila r. alezredes, kerület megbízott kapitányságvezetője részvételével megszervezett lakóssági fórum. A BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai a programhoz kapcsolódóan 2017. június 09-én iskolai bűnmegelőzési órákat tartottak a kerületi Ybl Miklós Építőipari Szakképző Iskola 9. osztályos diákjai számára.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjazott négylábúak és vezetőik

Kiemelkedő munkájukért tárgyjutalomban részesített a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője két szolgálati ebet és vezetőiket az összevont megyei kutyás képzésen.

 

Idős asszonyon segítettek

A rendőrök a mentők kiérkezéséig takarókkal melegítették a bissei nőt, és teát is főztek neki.

 

Lebukott az orvvadász

A szentendrei rendőrök egy 41 éves férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Nyomkövetők

Csak a nyomokat kellett a hóban követniük a putnoki rendőröknek, hogy eljussanak a kerékpártolvajokhoz.