Zuglóba „mentek házhoz” a fővárosi rendőrök

2017. 06. 16., p - 11:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Újabb állomásához érkezett a fővárosban az országos „Házhoz megyünk!” program.

Ezúttal Zuglóban, egy Fogarasi úti hipermarket parkolójában állították fel a „Házhoz megyünk!” bűnmegelőzési program sátrát. A vagyonvédelmi tanácsokon kívül, áldozatvédelmi, családon belüli erőszak, internetbiztonság és drog-prevenciós témában kaphattak tanácsokat azok, akik 2017. június 15-én ellátogattak ide.  Azok  akik részt vettek a rendezvényen, ezeken az információkon felül különféle tájékoztatókkal és apró ajándékokkal gazdagodtak, továbbá a kerékpárral érkezők, itt  ingyenesen regisztrálhattak a „BikeSafe” program keretében.

A „Házhoz megyünk!” program része volt tovább, a  2017. június 06-án a XIV. kerület Zuglói Önkormányzat épületében dr. Váradi Attila r. alezredes, kerület megbízott kapitányságvezetője részvételével megszervezett lakóssági fórum. A BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai a programhoz kapcsolódóan 2017. június 09-én iskolai bűnmegelőzési órákat tartottak a kerületi Ybl Miklós Építőipari Szakképző Iskola 9. osztályos diákjai számára.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: „Gyalogkakukk”

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy motort és két autót akart elkötni, hogy sajátjához eljusson.

 

Megtalálták

Az összefogás és a kitartó kutatás eredményeképpen időben rátaláltak a Laskodról eltűnt férfira.

 

Lóháton a Balaton északi partján

A Készenléti Rendőrség és a Balatonkenese Rendőrőrs lovas járőrei együtt teljesítettek szolgálatot Balatonalmádi illetékességi területén.