Zuglóba „mentek házhoz” a fővárosi rendőrök

2017. 06. 16., p - 11:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Újabb állomásához érkezett a fővárosban az országos „Házhoz megyünk!” program.

Ezúttal Zuglóban, egy Fogarasi úti hipermarket parkolójában állították fel a „Házhoz megyünk!” bűnmegelőzési program sátrát. A vagyonvédelmi tanácsokon kívül, áldozatvédelmi, családon belüli erőszak, internetbiztonság és drog-prevenciós témában kaphattak tanácsokat azok, akik 2017. június 15-én ellátogattak ide.  Azok  akik részt vettek a rendezvényen, ezeken az információkon felül különféle tájékoztatókkal és apró ajándékokkal gazdagodtak, továbbá a kerékpárral érkezők, itt  ingyenesen regisztrálhattak a „BikeSafe” program keretében.

A „Házhoz megyünk!” program része volt tovább, a  2017. június 06-án a XIV. kerület Zuglói Önkormányzat épületében dr. Váradi Attila r. alezredes, kerület megbízott kapitányságvezetője részvételével megszervezett lakóssági fórum. A BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai a programhoz kapcsolódóan 2017. június 09-én iskolai bűnmegelőzési órákat tartottak a kerületi Ybl Miklós Építőipari Szakképző Iskola 9. osztályos diákjai számára.​

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Cégektől csaltak ki pénzt

Nem létező eszközöket, gépeket kínáltak kedvező áron eladásra, így csalt ki országszerte cégektől nagyobb összegeket három férfi és egy nő. A Békés megyei rendőrök Szegeden fogták el őket.

 

Díjkitűzés: 200.000 forint a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 06010/2967/2017. bűnügyi számon nyomoz rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

 

Lopás miatt keressük őket

A rendőrök keresik azt a férfit és társát, akik egy rákospalotai dohányboltból több, mint százezer forint készpénzt loptak el.

 

A balesetek megelőzése a cél

A balmazújvárosi rendőrök a balesetek megelőzése érdekében továbbra is fokozottan ellenőrzik a járművezetőket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Baracska térségében két gépjármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába forgalomkorlátozás van érvényben. Torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Erős a forgalom Röszkén

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak két órát kell várakozniuk.