Zuglóba „mentek házhoz” a fővárosi rendőrök

2017. 06. 16., p - 11:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Újabb állomásához érkezett a fővárosban az országos „Házhoz megyünk!” program.

Ezúttal Zuglóban, egy Fogarasi úti hipermarket parkolójában állították fel a „Házhoz megyünk!” bűnmegelőzési program sátrát. A vagyonvédelmi tanácsokon kívül, áldozatvédelmi, családon belüli erőszak, internetbiztonság és drog-prevenciós témában kaphattak tanácsokat azok, akik 2017. június 15-én ellátogattak ide.  Azok  akik részt vettek a rendezvényen, ezeken az információkon felül különféle tájékoztatókkal és apró ajándékokkal gazdagodtak, továbbá a kerékpárral érkezők, itt  ingyenesen regisztrálhattak a „BikeSafe” program keretében.

A „Házhoz megyünk!” program része volt tovább, a  2017. június 06-án a XIV. kerület Zuglói Önkormányzat épületében dr. Váradi Attila r. alezredes, kerület megbízott kapitányságvezetője részvételével megszervezett lakóssági fórum. A BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai a programhoz kapcsolódóan 2017. június 09-én iskolai bűnmegelőzési órákat tartottak a kerületi Ybl Miklós Építőipari Szakképző Iskola 9. osztályos diákjai számára.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Tiszalökön

Az egyenruhások a rendezvény ideje alatt kötetlen beszélgetések során felhívták a gyerekek figyelmét a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedésre.

 

Lopott, csalt, garázdálkodott

Békéscsabán és Szegeden történt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen.

 

Lopás miatt keressük

Az angyalföldi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Színesfémet lopott

Éppen egy komlói telephelyről lopott alumínium lemezeket egy férfi, amikor összetalálkozott a tulajdonossal.