Ne szállj el!

2015. 03. 27., p - 14:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A dizájner drogok veszélyeiről Nyíregyházán tartott konferencián egy korábban kábítószerfüggő fiatalember is beszélt negatív élményeiről.

Az Európa Egyesület „Ne szállj el!" címmel szervezett fiatalokat célzó felvilágosító kampányt a dizájner drogok ellen. Ennek keretében tartottak szakmai konferenciát 2015. március 27-én Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. A rendezvényen Gurbán Csaba r. főhadnagy, drogprevenciós tanácsadó a kábítószerhasználat lehetséges következményeiről  beszélt, valamint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság gyerekeknek szóló megelőzési programjait ismertette. Megszólalt egy volt kábítószerfüggő fiatalember is, aki a kapitányság felvilágosító munkáját segítve életéről és a drogokkal összefüggő tapasztalatairól beszélt a hallgatóságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.