Nagycsoportos óvodásoknak tartott „Ovi-Zsaru” foglalkozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság megelőzési előadója.
A várpalotai Rákóczi Telepi Óvodában tartott foglalkozást a helyi kapitányság bűnmegelőzési előadója.
Ifjúságvédelmi ellenőrzést tartottak Nyíregyházán.
Az áldozattá válás megelőzése volt a téma a Debreceni Ady Endre Gimnáziumban.
A rendőrség munkatársai az ünnep közeledtével második alkalommal látogattak el a szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolába.
Az áldozattá válás megelőzése volt a téma a szolnoki Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában.
A kábítószerek veszélyeivel ismerkedtek meg a tiszabői iskola diákjai.
Tovább folytatódott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési előadássorozata, amely ezúttal a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolába érkezett meg.
Ezzel a címmel tartott bűnmegelőzési előadást az iskolai bűnmegelőzési tanácsadó Karcagon.
Az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője tartott élménypedagógiai elemeket tartalmazó foglalkozást az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola 6. évfolyamos tanulóinak.
Bűnmegelőzési tájékoztatót, toborzást és barátságos labdarúgó mérkőzést tartottak a rendőrök a pécsi Gandhi Gimnáziumban.
A felügyelet nélkül csellengő fiatalokat ellenőrizték Pápán.
Közel száz diák ismerhette meg a rendőrség munkáját az Edelényi Rendőrkapitányságon.
Tanulók és pedagógusok kaptak hasznos információkat az internet veszélyeiről és a drogprevencióról.
A Szolnoki Rendőrkapitányság közreműködésével indított bűnmegelőzési szakkör népszerű a diákok körében. Kedden újabb állomásához érkezett a prevenciós foglalkozás.
Pályaválasztási napon jártak a kiskunhalasi rendőrök. A programon felléptek a Virágzó Tehetségek Művészeti Egyesület tagjai.
A vásárosnaményi tanulóknak látványos bemutatók, kiállított technikai eszközök és színes programok nyújtottak betekintést a rendőrök munkájába.
A középiskolásokat megcélzó Bírósági Nyílt Napot Martfűn rendezték meg, ahol a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei betétprogramokkal színesítették a kínálatot.
A Bólyi Polgárőr Egyesület szervezésében került sor a „Női NEM – Válasz az erőszakra” elnevezésű bűnmegelőzési program rendezvényére a bólyi Erzsébet Vígadó színháztermében.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az idei tanévben is elindította a több mint húsz éve indított "Egy nap a biztonságért - egy nap az iskolában" című programját.
A gyerekek játékos formában ismerhették meg a bűn- és baleset-megelőzés, továbbá az áldozattá válás elkerülésének módszereit.
A biztonságos internet használatról tartottak előadást a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai általános iskolásoknak a helyi könyvtárban.
Középiskolásoknak és kisiskolásoknak tartott előadást az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársa az internet helyes használatáról, illetve annak buktatóiról.
A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai meghívást kaptak a szolnoki középfokú oktatási intézmények tanulói számára megrendezett 24 órás vetélkedőre.
Az akció során hét diákot igazoltattak a rendőrök, akik közül egy 13 éves fiú nem tudta hitelt érdemlően igazolni távolmaradását az iskolai foglalkozásokról.
Nagy sikerrel zárult a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság hátrányos helyzetű gyermekek számára szervezett nyílt napja.
Az egyedül csellengő tanköteles diákokat ellenőrizték a rendőrök az autóbusz- és vasútállomás környékén.
A Mátészalkai Rendőrkapitányság által szervezett vetélkedőn általános iskolák 8. osztályos tanulói mérték össze szellemi és fizikai képességeiket.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai orvosoknak tartottak előadást Szolnokon.
Folytatódik a közösségi szolgálat a 2016/2017-es tanévben is Kecskeméten.

Oldalak