A Szegedi Vadaspark munkatársa tartott előadást tanárképző főiskolás hallgatóknak 2017. április 26-án, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság dísztermében.
A bűnmegelőzési szakemberek Tatán várták az érdeklődő pedagógusokat.
Újrahasznosítható anyagokat előtérbe helyező, játékos ügyességi feladatokkal találkozhattak a vállalkozó szellemű csapatok.
Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa a „Móra Napok” elnevezésű általános iskolai rendezvényen tartott fiatalok részére prevenciós előadásokat.
A Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola 4. osztályos diákjai 2017. április 11-én az iskola rendőre program keretében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra látogattak.
A kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában hagyományosan minden tavasszal megrendezik az iskolai sportnapot, amelyen az iskola rendőrei tartottak előadást.
Segesdi és taranyi iskolások szerezhettek ismereteket a korosztályukat veszélyeztető bűncselekményekről.
Izgalmas interaktív bűnmegelőzési programot szervezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Farkasok Játéka Egyesület az újszászi Rózsa Imre Középiskola és Kollégiumban.
A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei és baleset-megelőzéssel foglalkozó munkatársai is részt vettek az Integrált Jogvédelmi Szolgálat gyulai rendezvényén, ahol a gyermekek jogaikkal és kötelezettségeikkel ismerkedtek.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít az ifjúságvédelemre a 2017-es évben is.
Baleset-és bűnmegelőzési programokon keresztül kerülhettek közelebb a rendőri hivatáshoz a gyerekek.
A biztonság jegyében telt egy nap a nagyesztergári Ányos Pál Általános iskolában.
Az Edelényi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa kisdiákokat oktatott a segélyhívások megfelelő technikájára, hogy mikor, miért, hogyan kell segítséget hívni és kérni.
Több ezer diák egyszerre, egy időben, több helyszínen kapcsolódott a „Biztonságos Internet Nap” elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály koordinálásával.
A saját kezdeményezésű program célja megelőzési ismeretek átadása a 6-7 éves gyerekeknek.
Az agresszió kezelése volt a fő témája annak az előadásnak, amit ormosbányai kisiskolásoknak tartottak rendőrök és az iskola pszichológusa.
A tanácskozáson résztvevők a felnövekvő generáció védelme érdekében az együttműködésre és a hatékony munkavégzésre helyezték a hangsúlyt.
Szakmai fórumon osztották meg tapasztalataikat a Jász-Nagykun-Szolnok megyében tevékenykedő ifjúsági kortársképzők.
Nagycsoportos óvodásoknak tartott „Ovi-Zsaru” foglalkozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság megelőzési előadója.
A várpalotai Rákóczi Telepi Óvodában tartott foglalkozást a helyi kapitányság bűnmegelőzési előadója.
Ifjúságvédelmi ellenőrzést tartottak Nyíregyházán.
Az áldozattá válás megelőzése volt a téma a Debreceni Ady Endre Gimnáziumban.
A rendőrség munkatársai az ünnep közeledtével második alkalommal látogattak el a szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolába.
Az áldozattá válás megelőzése volt a téma a szolnoki Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában.
A kábítószerek veszélyeivel ismerkedtek meg a tiszabői iskola diákjai.
Tovább folytatódott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési előadássorozata, amely ezúttal a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolába érkezett meg.
Ezzel a címmel tartott bűnmegelőzési előadást az iskolai bűnmegelőzési tanácsadó Karcagon.
Az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője tartott élménypedagógiai elemeket tartalmazó foglalkozást az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola 6. évfolyamos tanulóinak.
Bűnmegelőzési tájékoztatót, toborzást és barátságos labdarúgó mérkőzést tartottak a rendőrök a pécsi Gandhi Gimnáziumban.
A felügyelet nélkül csellengő fiatalokat ellenőrizték Pápán.

Oldalak