Tetthely 2015

2015. 02. 24., k - 15:50
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén is folytatódnak az interaktív bűn- és baleset-megelőzési tárgykörű „rövid színdarabok”.

Idén első alkalommal - 2015. február 23-án -  rendete meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Katona József Színház „TETTHELY” című színházi-bűnmegelőzési programját. A Kamaraszínházban 300 fiatal számára mutatták be a színművészek az interaktív bűn- és baleset-megelőzési tárgykörű „rövid színdarabokat”. Az internet, a számítógép-használat veszélyeit, annak következményeit, az öngyilkosságra felbujtás cselekményét, a közlekedési balesetek megelőzését bemutató jelenetek mindegyike interaktív módon, a jelenlévő diákok és rendőrségi szakemberek, valamint pszichológus bevonásával kerültek feldolgozásra. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.