Vagyonvédelmi bemutató Győrben - videóval

2016. 10. 22., szo - 18:09
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A két napos rendezvényen a vagyonvédelem fontosságáról, aktuális kérdéseiről esett szó.

A Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. 2016. október 21-22-én tartotta az V. Személy- Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai bemutatóját a Győr Pláza bevásárlóközpontban.

A kiállítást Radnóti Ákos Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitotta meg, a résztvevőket Váczi Attila rendőr alezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte. A megnyitón rész vett Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

A vagyonvédelem iránt érdeklődők, az ingatlanok és az épületek védelmét szolgáló elektromos és mechanikus eszközök alkalmazásáról, valamint a vagyonvédelemi tevékenység „élő erő”-vel történő őrzésről, és a személyvédelemi szolgáltatásokról kaphattak széleskörű tájékoztatást.

Az eseményen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság bűn- és balesetmegelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A programsorozaton a megyei katasztrófavédelem is részt vett.

A kiállításon - immár rendhagyó módon – folytatódott a Győri Rendőrkapitányság és a Győr Megyei Jogú Város közös kerékpár regisztrációs programsorozata. Az érdeklődőknek lehetősége nyílt kerékpárjukat egy különleges eljárással névre szólóan, egy egyedi számsorral megjelöltetni és rendőrségi adatbázisban regisztráltatni.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mert fontos az egészség

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi programjának újabb állomásaként gyermekeket is megcélzó megelőzési programokkal színesített fogászati hetet szervezett.