Vagyonvédelmi kiállítás Győrben

2015. 10. 16., p - 10:28
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A szakemberek korszerű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? Mit jelent a korszerű vagyonvédelem?

A fenti kérdések megválaszolására a Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. 2015. október 16-17-én tartja IV. személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatóját a Győr Plaza Bevásárlóközpontban.

A kiállítást Radnóti Ákos Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitotta meg, a résztvevőket Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte.

A két napos rendezvényen a szakemberek korszerű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a lakosság figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

A bemutatóra látogatók a gépjármű, lakóingatlanok és egyéb épületek védelmét biztosító elektronikus, mechanikus eszközök működéséről, alkalmazási lehetőségeiről, illetve az élőerős biztonsági őrzésről és a személyvédelemi szolgáltatásokról kaphatnak széleskörű tájékoztatást.

 

A kiállítás első napján, 2015. október 16-án Győr városában beindításra került a kerékpárjelölő program. A rendőrök a kerékpárokat egy szabad szemmel nem látható kóddal jelölték meg és egy számítógépes rendszerben rögzítették a jármű, valamint tulajdonosának adatait.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.