Toborzás Békés megyében

2017. 01. 11., sze - 15:29
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is várják azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt.

Békéscsabán, a Csaba Centerben toboroznak a napokban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőrei. Információkkal szolgálnak mindazoknak, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt. A jelentkezés feltételeiről, a képzés menetéről és a határvadászok feladatairól is tudnak tájékoztatást adni.

A toborzó csoport Békéscsabán, a Csaba Centerben 2017. január 12-én 15 óra és 18 óra között várja az érdeklődőket. Emellett Békés megyében is bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen kérhetnek tájékoztatást a leendő pályázók. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A szolgálat telefonos elérhetősége: 06 66/ 523-700, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság címe pedig Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3.

 

A rendőrség honlapján is minden információ megtalálható a képzésről.

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.