Toborzás Békés megyében

2017. 01. 11., sze - 15:29
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is várják azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt.

Békéscsabán, a Csaba Centerben toboroznak a napokban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőrei. Információkkal szolgálnak mindazoknak, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt. A jelentkezés feltételeiről, a képzés menetéről és a határvadászok feladatairól is tudnak tájékoztatást adni.

A toborzó csoport Békéscsabán, a Csaba Centerben 2017. január 12-én 15 óra és 18 óra között várja az érdeklődőket. Emellett Békés megyében is bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen kérhetnek tájékoztatást a leendő pályázók. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A szolgálat telefonos elérhetősége: 06 66/ 523-700, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság címe pedig Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3.

 

A rendőrség honlapján is minden információ megtalálható a képzésről.

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset történt az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalán, a sándorfalvi lehajtó közelében. A rendőrök a külső és a leállósávot a műszaki mentés idejére lezárták.

 

Baleseti összesítő

Egy közúti közlekedési baleset történt Fejér megyében a tegnapi napon, melynek során heten sérültek meg.

 

Balesetet okozott

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol egy 19 éves tapolcai fiatal ellen.