Toborzás Békés megyében

2017. 01. 11., sze - 15:29
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is várják azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt.

Békéscsabán, a Csaba Centerben toboroznak a napokban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőrei. Információkkal szolgálnak mindazoknak, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt. A jelentkezés feltételeiről, a képzés menetéről és a határvadászok feladatairól is tudnak tájékoztatást adni.

A toborzó csoport Békéscsabán, a Csaba Centerben 2017. január 12-én 15 óra és 18 óra között várja az érdeklődőket. Emellett Békés megyében is bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen kérhetnek tájékoztatást a leendő pályázók. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A szolgálat telefonos elérhetősége: 06 66/ 523-700, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság címe pedig Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3.

 

A rendőrség honlapján is minden információ megtalálható a képzésről.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: „Gyalogkakukk”

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy motort és két autót akart elkötni, hogy sajátjához eljusson.

 

Megtalálták

Az összefogás és a kitartó kutatás eredményeképpen időben rátaláltak a Laskodról eltűnt férfira.

 

Lóháton a Balaton északi partján

A Készenléti Rendőrség és a Balatonkenese Rendőrőrs lovas járőrei együtt teljesítettek szolgálatot Balatonalmádi illetékességi területén.